Ronde stickers2021-07-23T07:52:53+01:00

Ronde stickers

Stickerdrukwerk is dé leverancier voor het bestellen van ronde stickers van kleine en grote formaten. Wij leveren de door jou gevraagde producten, snel en vakkundig! Bovendien worden alle soorten stickers door ons zelf geproduceerd. Daardoor kunnen wij een scherpe prijs en goede kwaliteit garanderen. Voor de productie gebruiken wij geavanceerde printers en zeefdrukmachines.

Stickerdrukwerk beschikt over een eigen team aan vakmensen en over alle denkbare druktechnieken. Op super snelle en professionele printers worden kleine en grote ronde stickers in kleur vervaardigd. Ook kan er worden gekozen voor zeefdruk, bijvoorbeeld als er in 1 of meerdere pms kleuren ronde stickers nodig zijn. De ronde stickers kunnen los worden geleverd, op vellen en op rol.

Ronde sticker

Ronde sticker zeefdrukken

Bij het vakkundige team van Stickerdrukwerk hebben we ook enkele zeefdruk toppers. Deze vakkundige drukkers beheersen de (traditionele) zeefdruk techniek. Bij Stickerdrukwerk drukken we de producten op moderne zeefdrukpersen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het zeefdrukken van een ronde sticker. Zo kun je kiezen uit verschillende oplages, bedrukkingen maar ook uit 1 kleur of bijvoorbeeld meerdere kleuren. Onze verkoopafdeling adviseert je graag bij het maken van deze keuzes. Als je vragen hebt, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen.

Ronde sticker printen

Naast de genoemde zeefdruktechniek is het ook mogelijk om ronde stickers te drukken met hyper modern printapparatuur, deze techniek wordt vaker toegepast. Dit komt omdat het super snel is, een absolute top kwaliteit heeft en een hele scherpe levertijd.

Ervaar de flexibiliteit en klantvriendelijkheid van Stickerdrukwerk zelf en plaats bij ons een order voor ronde stickers. Wij zijn er van overtuigd dat je meer dan tevreden zult zijn over de geleverde ronde stickers.

Ronde stickers bestellen
offerte aanvragen

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en alle producten worden door ons zelf geproduceerd. Daarom kun je bij Stickerdrukwerk terecht voor op maat werk van A tot Z. Twijfel niet en laat ronde stickers drukken bij ons. Heb je vragen of opmerkingen? Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan.

meer dan 50.000 tevreden klanten

Zwartven 7 | 5508 RR | Veldhoven | 085 – 04 77 209 | Klantenservice: info@stickerdrukwerk.nl